Stefan Mihajlovski – Knjiga 14 dana karantina

0
296

Mladi i perspektivni pisac Stefan Mihajlovski nedavno je izdao svoju novu knjigu koja nosi naziv 14 dana karantina i u kojoj glavni likovi Jakša i Vuk našavši se u kućnom karantinu bliže upoznaju jedan drugog i istražuju svoje identitetske pozicije.

Mladi Stefan Mihajlovski, multimedijalni umetnik, nedavno je izdao svoju najnoviju knjigu pod nazivom 14 dana karantina. Tim povodom sastali smo se sa njim, a na početku razgovora Stefan nam je rekao da voli da dođe u Zrenjanin koji odiše toplinom i raspoloženjem kakvog nema u Beogradu. Predstavljajući svoju najnoviju knjigu Stefan je rekao da je to do sada njegovo najbolje delo, da je knjiga nastala tokom vanrednog stanja i da je bio velik izazov napisati šta se to događalo tokom 14 dana karantina kada, kako se na prvi pogled čini, nismo radili ama baš ništa.

Stefan je rođen 1996. godine u Vršcu, diplomirao je komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, a trenutno je student master programa Proizvodnja Tv serija pod mentorstvom Dragana Bjelogrlića i Vuka Ršumovića. Pisanjem je počeo da se bavi 2015. godine kolumnom Lice današnjice. Ta kolumna prerasla je u zbirku priča pod nazivom Lice današnjice Autobiografija kolektivne nesvesti, a njegov spisateljski rad nastavlja se i tokom narednih godina i 2019. godine izdaje knjigu Ispod grla, a ove godine knjigu 14 dana karantina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here