Božidar Delić – Ni policija ni sudstvo ne rade svoj posao

0
261

U Srbiji ni policija ni sudstvo ne rade svoj posao, o čemu svedoči poslednji događaj prebijanja mladića u Novom Sadu kada je policija reagovala tek posle objavljivanja snimka u medijima i reakcija javnog mnjenja, izjavio je osnivač pokreta “Ljubav, vera, nada” Božidar Delić.

Monstruozni snimak premlaćivanja mladića iz Novog Sada skandalizovao je javnost u Srbiji. Policija je raspisala poternicu za licem koje je teško povredilo mladića, a sumnja se da je počinilac pobegao u Crnu Goru. Upitali smo osnivača pokreta “Ljubav, vera, nada” Božidara Delića zašto je policija reagovala tek nakon objavljivanja snimka i da li kriminalci iz Srbije pronalaze utočište u Crnoj Gori i obrnuto.

Snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu uznemirio je građane Srbije koji se pitaju zašto je policija reagovala tek nakon javnog objavljivanja ovog snimka u medijima. Delić smatra da je nereagovanje policije u takvim slučajevima povezano direktno sa vlastima u Srbiji. Osnivač pokreta “Ljubav, vera, nada” je rekao da učinioci takvih dela lako pronalaze utočište u susednim državama i da je to stara praksa koja nije ni prekinuta. S obzirom da znamo kako danas funkcionišu sve državne institucije, ni policija ni sudstvo ne rade svoj posao.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here