Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa direktorima preduzeća iz Grupacije Odbrambene industrije Srbije. Na sastanku su sumirani rezultati višegodišnjeg rada na podizanju sposobnosti Odbrambene industrije Srbije i njenom tehnološkom napretku, kao i sposobnosti da opremi Vojsku Srbije najsavremenijim naoružanjem.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa direktorima preduzeća iz Grupacije Odbrambene industrije Srbije. On im se zahvalio na uspešnoj saradnji i ukazao na rezultate i veliki uspeh koji je ta industrija postigla prethodnih godina. Ministar Vulin posebno je istakao započeti projekat nabavke naoružanja koje proizvodi Odbrambena industrija Srbije od strane Ministarstva odbrane za koji je Vlada Republike Srbije obezbedila potrebna finansijska sredstva. Svako od preduzeća Grupacije Odbrambene industrije Srbije, naglasio je ministar Vulin, ima ozbiljne zadatke na projektima opremanja, dodajući da smo rezultate tog rada imali priliku da vidimo nedavno na vežbi „Sadejstvo 2020“. Predstavnicima preduzeća namenske industrije ministar je poželeo uspešan rad i u narednom periodu, uz nadu da će i ubuduće održati dostignuti tempo razvoja i osvajanja novih proizvoda na dobrobit Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

U ime Sektora za materijalne resurse i preduzeća iz Grupacije OIS, pomoćnik ministra dr Nenad Miloradović uručio je ministru Vulinu prigodan poklon.