Dušan Teodorović – Brnabićka je predsednica vlade jer je lojalna Vučiću

0
123

Predsednik Vučić je za mandatara nove vlade odredio Anu Brnabić. Mnogi smatraju da je ovakav izbor rezultat njene neverovatne lojalnosti predsedniku Srbije. Takvog stava je i akademik Dušan Teodorović.

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je ime mandatara buduće republičke vlade. Ana Brnabić ostaće predsednica vlade i kako je sama izjavila nastaviće da sprovodi politiku iz prethodnog mandata. Upitali smo akademika Dušana Teodorovića da li je iznenađen ovakvom odlukom predsednika republike.

Komentarišući izbor Ane Brnabić za predsednicu vlade akademik Dušan Teodorović je rekao da je ona najbolji mogući Vučićev izbor za tu funkciju, jer je pokazala veliku lojalnost predsedniku Vučiću kojeg svakodnevno brani ne dozvoljavajući da senka padne na njenog vođu. Po rečima Teodorovića, Srbija će nastaviti da propada pod njenim vođstvom jer vlast nema osećaja za situacije u kojima se nalazi veliki broj građana Srbije, i dok se narodnim parama renovira vila na Dedinju za Brnabićku, veliki broj građana jedini obrok dobija u narodnim kuhinjama od kojih se mnoge dotiraju dobrovoljnim prilozima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here