Dejan Žujović o pokretu Za sve moje ljude

0
1285

Potpuna reforma države i njeno postavljanje na zdrave noge i apsolutni reset ovog društva koje treba istrgnuti iz kandži političkih partija je cilj pokreta ,,Za sve moje ljude“, rekao je njegov osnivač dr. Dejan Žujović.

Opozicija u Srbiji i dalje pokušava da se organizuje i da postane legitimni konkurent aktuelnoj vlasti. Analitičari tvrde da je prošlo vreme tradicionalnih političkih stranaka i da budućnost pripada širokim građanskim i narodnim pokretima koji mogu bez ideoloških prepreka i tereta prošlosti da se približe prosečnom biraču u Srbiji. Pulmolog doktor Dejan Žujović je fomirao pokret „Za sve moje ljude“ i upitali smo ga šta su ciljevi ovog pokreta I kakve su reakcije građana.

Pokret Za sve moje ljude, kako je rekao i njegov osnivač dr Dejan Žujović, za sada je okupio nešto preko 500 članova. Za naredni period on je najavio formiranje odbora u svim većim gradovima i pritom je istakao da su pokretu dobrodošli da se priključe svi osim onih koji su eksperimentisali sa Srpskom naprednom strankom, Socijalističkom partijom Srbije, Srpskom radikalnom strankom, Jedinstvenom Srbijom ili Jugoslovenskom levicom i onih koji su odgovarali za krivična dela. On je rekao da se pokret neće definisati strogo kao levi, desni ili centar i da će nastojati da okupi ljude koji imaju dobru ideju i volju da promene ovo društvo. Pokret Za sve moje ljude, prema Žujovićevim rečima, boriće se za Srbiju čije je srce na Rudniku i čija su krila Morava i Drina, za Srbiju poštenih i vrednih ljudi, u kojoj postoji međusobno uvažavanje bez međunacionalnih trzavica i što je najvažnije za Srbiju iz koje njena deca neće bežati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here