9. Međunarodni festival sportskog filma Zlatibor 2020.

0
258

9. Međunarodni festival sportskog filma Zlatibor 2020. biće održan u petak, 6. novembra u Kulturnom centru Zlatibora sa početkom u 18 časova. Zbog trenutne epidemiološke situacije festival će biti održan bez prisustva publike.

9. Međunarodni festival sportskog filma Zlatibor 2020. biće održan u petak, 6. novembra u Kulturnom centru Zlatibora sa početkom u 18 časova. Festival će biti održan uz poštovanje svih zdravstvenih mera i propisa i bez prisustva publike.
Dobitnici nagrade Festivala sportskog filma Zlatibor 2020. za životno delo su Vladimir Cvetkovic, Vera Nikolic, Perica Radenkovic i radio emisija “Vreme sporta i razonode”. Dobitnik povelje Nataša Kovačević “Heroj sporta i života” je paraolimpijac Miloš Zarić, a posebna priznanja za izuzetne takmičarske rezultate biće uručena košarkaškom klubu Zlatibor i istoimenom fudbalskom klubu.
Što se tiče programa festivala za 15h zakazana je konferencija za medije, u 15:30 čće biti emitovan film “Milutinac, legenda koja živi” autora Vladimira Stankovića, za 18 časova je zakazano svečano otvaranje festivala i premijera filma “General Đukić” reditelja Ognjena Rakčevića i Milana Todorovića. U 19h biće upriličena dodela priznanja, a u 20h biće premijerno prikazan slovenački film “ŠKL, sport i hiljada učesnika”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here