Goran Vesić je dužan da odgovori da li je zaista bio na ekskluzivnom letovanju i koliko je to koštalo, jer njega finansiraju građani, rekao je Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odbija da odgovori na pitanje da li je leto proveo na jednoj od najskupljih turističkih destinacija i koliko je to letovanje koštalo. Popularni voditelj Ivan Ivanović, uz ovo pitanje, javnosti je predočio i sliku Gorana Vesića sa tog letovanja. Umesto odgovora dobio je brutalne napade i pretnje na režimskim medijima. Upitali smo glavnog urednika NIN-a Milana Ćulibrka da li je ovakva reakcija državnog funkcionera u skladu sa zakonom.

U javnoj raspravi Ivan Ivanović i Goran Vesić su optužili jedan drugoga za nepravedno bogaćenje. Ivan Ivanović je izneo informaciju da je Goran Vesić za letovanje u ekskluzivnom odmaralištu u Turskoj navodno potrošio basnoslovnih 80.000 evra, a Vesić je uzvratio optužbom da je Ivan Ivanović uzimao po autorskoj emisiji 17.000 evra. Takođe, Vesić je zapretio da će zbog klevete tužiti Ivana Ivanovića.