U knjižaru Novosti stigli su kalendari za 2021. godinu, koje kao i uvek u ovoj knjižari možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam zidni i stoni kalendari, jednodelni ili trodelni, sa najrazličitijim motivima koje možete da zamislite.

 

Knjižara „Novosti“ u svom asortimanu ima kompletan kancelarijski materijal, najveći izbor školskog pribora, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije, velik izbor muških i ženskih torbi, torbi na jedno rame, cegera za pijacu, putnih torbi i kofera, kao i igračke, tricikle, biciklove, bazene i još mnogo toga.

U knjižaru ,,Novosti“ stigli su i kalendari za 2021. godinu pa tako ovde možete pronaći sve vrste kalendara od onih jednodelnih, trodelnih i kalendara sa 6 ili 12 listova do zidnih, stonih i džepnih kalendara. A kada su motivi u pitanju na raspolaganju su vam kalendari sa pravoslavnim svetinjama, srpskim običajima, prirodom, cvećem, životinjama, lovom i ribolovom, kao i svake godine najprodavaniji kalendari sa Titom i Dražom. Kalendare, kao i godinama unazad, u knjižari ,,Novosti“ možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu, a sada je pravo vreme da sebi obezbedite kalendar za narednu 2021. godinu.

Kada je u pitanju školski pribor đaci u knjižari ,,Novosti“ mogu pronaći ultralagane školske rančeve. Za devojčice su dostupni rančevi sa omiljenim princezama i junakinjama iz crtanih filmova, a za dečake rančevi sa logom omiljenog sportskog kluba ili junaka iz crtanog filma. Sem ultralaganih rančeva knjižara ,,Novosti“ u ponudi ima i anatomske rančeve, kao i rančeve 3 u 1 i rančeve sa točkićima, ali i rančeve za malo starije školarce, ali i za one najmlađe koji još uvek idu u vrtić.U knjižari ,,Novosti“ pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam drvene boje i flomasteri, tempere, vodene boje, atlasi, rečnici, veliki izbor muzičkih instrumenata, Rotring pribor za crtanje i sve ostalo što je neophodno za školske dane.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja, a posebne pogodnosti imaju predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju. Radno vreme knjižare „Novosti“ je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.