Vučićeva čestitka povodom Dana Kopnene vojske

0
73

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom 16. novembra – Dana Kopnene vojske.

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom 16. novembra – Dana Kopnene vojske, u kojoj je naveo: “Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar – Dan vida. Nastavljajući tradiciju Srpske vojske dugu više od jednog veka, uprkos složenim uslovima u kojima radite, zahvaljujući vašoj stručnosti, odgovornosti i profesionalizmu čuvate ugled Vojske Srbije i svakodnevno pokazujete da ste dostojni naslednici kolubarskih junaka. Kao pripadnici najbrojnijeg vida Vojske Srbije, pružili ste punu podršku jačanju mira, bezbednosti i stabilizacije u regionu. Vaše jedinice realizuju zadatke koji se postavljaju pred njih i postižu zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju pripadnika Kopnene vojske i drugih subjekata odbrane i bezbednosti naše zemlje. Uveren sam da ćete nastaviti započete reforme, dati pun doprinos daljoj reorganizaciji Vojske i biti značajan faktor u savremenoj vojnoj organizaciji, po meri usvojenih, proverenih i potvrđenih međunarodnih standarda i kriterijuma.

Čestitam vam praznik, siguran da ćete i u narednom periodu, uz modernizaciju i osavremenjivanje jedinica i ustanova svoga vida, nastaviti da profesionalno i kvalitetno ispunjavate postavljene zadatke, u čemu ćete imati podršku Republike Srbije”, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here