Čajetina – Završetak radova na uređenju centra Zlatibora

0
334

Na teritoriji opštine Čajetina intenzivno se radi na završetku započetih projekata na uređenju samog centra Zlatibora, na ozelenjavanju površina, postavljanju urbanog mobilijara na Kraljevom trgu i po obodnim ulicama, rekonstrukciji, ali i asfaltiranju ulica i puteva u Čajetini, na Zlatiboru, i okolnim mesnim zajednicima.

U opštini Čajetina u toku su radovi na uređenju centra Zlatibora, među kojima su i asfaltni radovi na ulici između pošte i ambulante na Zlatiboru, kao i postavljanje parking mesta na istoj lokaciji, koje je obišao Arsen Đurić, predsednik Skupštine opštine Čajetina. Osim izvođenja ovih infrastrukturnih radova, Opština Čajetina priprema budžet za 2021. godinu, tj. on je već spreman i nalazi se na zvaničnom sajtu opštine, tako da svi zainteresovani građani mogu da daju svoje predloge i sugestije na taj budžet.

U samom centru Zlatibora završeno je i asfaltiranje ulice koja vodi od hotela ”Olimp” do restorana ”Jezero”, a u toku su završni radovi na sportskom parku koji uključuju poslednje uređenje, ozelenjavanje, sadnju cveća i postavljanje klupa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here