Tišma – Pribor za obradu mesa

0
368

Robna kuća “Tišma” ove nedelje iz svog asortimana izdvaja pribor za obradu mesa: mašine za mlevenje mesa, noževe, mesoreznice, električne i ručne makaze za meso i još mnogo toga.

Doo Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

U Tišmi ćete pronaći sve što vamje neophodno za obradu mesa pa su vam, po najpovoljnijim cenama u gradu, na raspolaganju mašine za mlevenje mesa, električne i ručne makaze za meso, profi noževi za obradu mesa, punilice za kobasice, kuke, mesoreznice, posude za meso, kao i frižideri i zamrzivači za skladištenje mesa.

Sve to možete kupiti u robnoj kući Tišma radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h, a svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here