Srđan Nogo – Izvučeno je iz konteksta 12 sekundi mog govora

0
300

Komentarišući napade režimskih medija u vezi sa izjavama Srđana Noga u gostovanju na KTV televiziji upućenih predsedniku Aleksandru Vučiću, Nogo je rekao da ako neko ima problem sa njegovom izjavom, koja upozorava na moguće posledice izdaje, onda ima problem i sa knezom Lazarom i Lazarevom kletvom.

Srđan Nogo se našao na meti režimskih medija zbog navodne pretnje koju je izrekao predsedniku Vučiću i njegovoj porodici u emisiji „Bez ustručavanja“. O ovome se govorilo čak i u skupštini Srbije gde su poslanici Srđana Noga povezali sa Draganom Đilasom i optužili ga da tim svojim izjavama priprema atmosferu za likvidaciju predsednika Vučića. Zamolili smo Srđana Noga da prokomentariše ove optužbe.

U medijima je ovih dana odjeknula rečenica „Njegov kraj će biti veoma tragičan“, koju je izgovorio Srđan Nogo, a koja se odnosi na predsednika države, ali je kao takva izvučena iz konteksta u okviru koga je Srđan Nogo objašnjavao kakve posledice po Vučića i njegovu porodicu mogu imati potezi poput priznanja Kosova i Metohije i uvođenja Srbije u NATO. Tom prilikom, Nogo je kao potencijalno opasne za predsednika predstavio ljude iz struktura koje ga sada podržavaju, kao i navijače, i ljude iz sveta kriminala. Ovakve izjave žustro su osudili državni i politički zvaničnici, a ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je posle ovakvih pretnji neophodna hitna reakcija nadležnog tužilaštva. Mediji među kojima su „Pink“, list „Alo“, „Informer“ i drugi, su ovu vest o emisiji koja je emitovana pre par meseci predstavili kao brutalnu pretnju koja nastaje pod okriljem saradnje Srđana Noga sa Draganom Đilasom. Nogo je za KTV još jednom potvrdio da u čitavoj toj emisiji nema ničeg spornog, da stoji iza svojih reči, i ono što je izrekao uporedio je sa kletvom kneza Lazara koja upozorava na to šta se može desiti onom ko izda Kosovo i Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here