Nemanja Šarović o pripremama za vanredne parlamentarne izbore

0
147

Najava vanrednih parlamentarnih izbora za april 2022.g  je prilika za mnoge stranke i pokrete u Srbiji da se konsoliduju i blagovremeno pripreme za učešće na njima. Pokret ,,Ljubav,vera,nada”, u meri koju dozvoljva trenutna epidemiološka situacija, formira odbore i omasovljuje članstvo kako bi spremno dočekali predstojeće  izbore.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je vanredne parlamentarne izbore za april 2022.godine. Po njegovim rečima vanredni parlamentarni izbori biće spojeni sa redovnim predsedničkim izborima. Dok vladajuća koalicija ovaj potez objašnjava vanrednim uslovima u kojima se Srbija nalazi zbog epidemije Covid19, opozicija to tumači kao rezultat bojkota izbora. Upitali smo predsednika pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanju Šarovića da li se njegov pokret sprema da izadje na najavljene izbore i kakav rezultat očekuje.

Predsednik pokreta ,,Ljubav,vera, nada”, Nemanja Šarović je rekao da ovaj pokret želi da pokaže da se obični ljudi ne plaše predsednika Vučića i njegove stanke, i da njegovi članovi  imaju znanje i sposobnost da se suprotstave i pridobiju poverenje građana za svoje ideje, dok je zamenik predsednika ovog pokreta, penzionisani general Božidar Đelić  izjavio da je pokret usmeren ka ,,onima koji teško žive a nisu se usuđivali da do sada progovore”.  Pokret ,,Ljubav, vera, nada” intenzivno radi na osnivanju  odbora radi  omasovljenja članstva kako bi spremno dočekali predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here