Mila Alečković – Vakcina protiv korona virusa je proizvod farmakomafije

0
792

Psihijatar Mila Alečković objasnila je da proces testiranja vakcine u normalnim okolnostima traje od 9 do 12 godina i da sve faze moraju biti ispoštovane kako bi vakcina bila pouzdana i zdravstveno bezbedna. Upravo zbog nedostatka vremena za pojedine faze u testiranju, ona je navela da se ovde ne radi o vakcini, već o produktu koji treba da se nametne civilizaciji.

Svetski mediji su objavili da je vakcina protiv COVID19 na dohvat ruke i da su ispitivanja ušla u završnu fazu. Stepen efikasnosti ruske i britanske vakcine prelazi 90% i niz zemalja se već prijavilo za kupovinu prvog paketa vakcina. Analitičari tvrde da ovo podseća na jednu vrstu trke u naoružanju jer su najveće svetske sile, Amerika, Rusija i Velika Britanija uključene u ovo istorijsko naučno dostignuće. Šta o toj trci misli upitali smo psihijatra Milu Alečković.

Dok čitav svet sa nestrpljenjem iščekuje mogućnost okončanja epidemije i pojavu vakcine protiv virusa Kovid19, ima i onih koji smatraju da je vakcina koja se najavljuje zapravo proizvod farmakomafije i da se njena proizvodnja i komercijalizacija, u tako kratkom roku, protivi pravilima medicine. Baveći se ovim problemom, psihijatar Mila Alečković pozvala se na reči svetskog virusologa i epidemiologa koji je u procesu suđenja sa farmakomafijom, a koji tvrdi da je ova vakcina, zapravo, obmana. Doktorka Mila objasnila je da prema zvaničnim medicinskim učenjima testiranje vakcine treba da traje od 9-12 godina, a navela je i koje faze sve moraju biti ispoštovane, da bi vakcina ispunila svoju svrhu. S obzirom na kratak rok u okviru kog je vakcina proizvedena i u okviru kog bi trebalo da se primeni, ona je naglasila da joj se čini da će sprski narod predstavljati populaciju na kojoj će vakcina biti testirana. Zbog toga, Mila Alečković je pozvala građane da odbiju vakcinaciju, ističući da po zakonu niko ne sme da vrši bilo kakve intervencije na našem telu, bez naše dozvole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here