Ogrev – Nedeljna akcija od 4. do 11. decembra

0
100

Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji izdvaja za vas: pločice,usisivač za pepeo, garažna vrata, brodski pod i još dosta toga po veoma povoljnim cenama.

 

Stovarište Ogrev, član keramika Jovanović grupe nudi  sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova, veliki izbor građe i drvene stolarije, sve za molere i molerske radove, keramičke pločice i sanitarije i sve za demit fasade. Iz ovonedeljne akcije koja će trajati od 04.do 11.decembra po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski,  čekovima građana na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao I svim vrstama platnih kartica. Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije u gradu: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem brojeva telefona 563-240 i 563-120 za stovarišta u Zrenjaninu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here