Vučić sa predstavnicima Srba sa Kosova – O zaključcima u naredna 72 sata

0
85

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Tom prilikom doneti su zaključci o zajedničkom delovanju na očuvanju svih vitalnih nacionalnih interesa na Kosovu i najvažnijih interesa Republike Srbije o kojima će javnost biti obaveštena u naredna 72 sata.

Na današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije doneti su zaključci o zajedničkom delovanju na očuvanju svih vitalnih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i najvažnijih interesa Republike Srbije.

O svim konkretnim zaključcima javnost će biti obaveštena u naredna 72 sata, nakon dodatnih konsultacija sa svim predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i relevantnim predstavnicima međunarodne zajednice.

Sastanku su prisustvovali i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović, direktor JP “Eletroprivreda Srbije” Milorad Grčić, kao i direktorka “Elektromreža Srbije” Jelena Matejić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here