Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas poljoprivredno gazdinstvo Dejana Matića, proizvođača duvana iz Golubinaca u Sremu. Nakon obilaska gazdinstva, predsednik Vučić razgovarao je sa rukovodstvom kompanije Japan Tobacco International i proizvođačima duvana koji imaju ugovor sa ovom kompanijom povodom uspešno završene sezone berbe duvana u 2020. godini i ostvarenih rekordnih prinosa na zasadima ove kulture.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas poljoprivredno gazdinstvo Dejana Matića, proizvođača duvana iz Golubinaca u Sremu. On je tom prilikom rekao da je ova porodica napravila veliki i uspešan posao te da je veoma srećan što je mogao da bude gost njihovoj porodici. Predsednik je izrazio nadu da će i deca iz porodice Matić nastaviti proizvodnju duvana. Vučić je iskoristio priliku i da se zahvali kompaniji Japan tobaco international na svemu što rade u Srbiji, kao i na tome što kontinuirano šire mrežu svojih dobavljača.

Predsednik Vučić je primetio da su putevi u Vojvodini jako loši i izjavio da će u tom smislu biti dodati neki projekti u plan Srbija 2025. te da će se pored gradnje auto-puta Novi Sad – Ruma praviti i auto-put Beograd – Zrenjanin, ali i da će biti urađeno mnogo regionalnih i lokalnih puteva u Vojvodini.