Mila Alečković o razlikama u epidemiološkim merama na početku epidemije i sada

0
359

Komentarišući nesklad u merama koje je donosio Krizni štab, doktorka Mila Alečković pozvala se na događaje koji, kako ona tvrdi, pokazuju da je čitava pandemija virusa Kovid19 farsa, kao i da su testovi neadekvatni i nerelevantni. Ona je istakla da postoje lekari u svetu koji su priznali da je bilo lansiranja lažnih statističkih podataka u javnost.

 

Od početka epidemije u Srbiji je registrovano preko 300.000 slučajeva zaražavanja korona virusom i skoro 3.000 smrtnih slučajeva. Svedoci smo ublažavanja mera, a nema ni pomena o potpunom zatvaranju kao što je to bilo na proleće kada je broj i obolelih i preminulih bio drastično manji. Upitali smo doktorku Milu Alečković odakle potiče ovolika razlika u merama koje donose zvanične institucije i Krizni štab.

Doktorka Mila Alečković, klinički psiholog i antropološki psihijatar, neretko u javnosti iznosi podatke za koje tvrdi da su cenzurisani od strane vlasti, kao i da oni svedoče o tome da virus Kovid 19 nije ništa opasniji od drugih virusa od kojih su ljudi oboljevali svih prethodnih decenija, pa i vekova. Po njenim rečima, čitava priča oko pandemije ovog virusa zasniva se na komercijalnim ineresima velikih moćnika i farmakomafije. Analizirajući statističke podatke, Mila Alečkovič je izjavila da statistika može dati značajne informacije ukoliko se pošteno koristi, ali da je u ovom slučaju došlo do zloupotrebe jer se sada sve bolesti podvode pod jednu, a to je virus Kovid19. Govoreći o vlasti u Srbiji, ona smatra da vlast i njeni predstavnici nisu slobodni, već da rade po nalogu stranih moćnika, te da to utiče na širenje panike i lažnih vesti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here