U najhladnijim danima hladni radijatori u naselju Ruža Šulman

0
539

Stanovnici u pojedinim zgradama u naselju Ruža Šulman muku muče sa grejanjem. Iako im računi stižu uredno i sa punim iznosom radijatori su im u najhladnijim danima za nama bili ledeni.

Za nama je ledeni vikend, koji su stanovnici pojedinih zgrada u naselju Ruža Šulman proveli u hladnim domovima. To ne bi predstavljalo ogroman problem da je reč samo o dva dana proteklog vikenda. Problem je u tome što oni u hladnim stanovima borave od kraja novembra meseca. Žalili su se gradskoj toplani kako stanari tako i upravnik stambene zajednice, radnici su u par navrata i dolazili, ali problem nije rešen. Najgore stanje je u zgradi u ulici Ruže Šulman broj 35.

I onima čiji su radijatori hladni od kraja novembra računi se ispostavljaju kao da im je grejanje u stanovima bilo redovno.

Problem nemaju samo stanovnici tridesetpetice već se problem javio u još nekoliko zgrada u ovom naselju. Upravniku Milutinoviću obratili su se i stanovnici ulaza broj 22 i 23. On preduzima korake iz svoje nadležnosti, a građane upućuje na to da se obrate direktno Gradskoj toplani.

Dok je veliki broj naših sugrađana praznike, ali i hladne dane, provodio u svojim toplim domovima veliki broj stanovnika naselja Ruža Šulman morao je da se snalazi kako bi dogrejao prostorije svog stana i učinio hladnoću bar malo podnošljivijom, ukoliko je to ikako moguće. I pored toga što su im radijatori hladni stigli su im računi kao da je grejanje bilo redovno, a sem toga stigli su im i računi za struju koju su koristili za dogrevanje svojih hladnih stanova. Da li će i naredni ledeni talas oni morati da dočekaju u hladnim stanovima ostaje da se vidi, a neodgovaranje Gradske toplane na brojne molbe ne uliva nadu da će na Ruži biti drugačije i toplije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here