Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Ulica Stevice Jovanovića otvorena za saobraćaj

0
90

Ulica Stevice Jovanovića otvorena je za saobraćaj u subotu, 16. januara, nakon što je završena sanacija havarije na kanalizacionoj mreži u ovom delu grada. Radovi na uređenju kolskih prilaza i neposrednog okruženja putne površine biće izvedeni kada to vremenski uslovi dozvole

Ulica Stevice Jovanovića u Maloj Americi asfaltirana je 9. januara i otvorena za saobraćaj 16. januara nakon što su izvršeni svi radovi na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u ovoj mesnoj zajednici. U okviru građevinskih radova, koji su završeni pre dva meseca, izvršena je zamena cevi glavnog voda kanaliizacione mreže duž ulice Stevice Jovanovića, deo cevi koje ulaze u cev glavnog voda i izgrađeno je nekoliko novih šahtova. Ovi veoma složeni građevinski radovi izvršeni su kako bi se sprečilo povremeno izlivanje otpadnih voda i kako bi se stabilizovalo prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u naselju Mala Amerika. Radovi koji preostaju, a koji se odnose na uređenje kolskih prilaza i neposrednog okruženja putne površine biće sprovedeni kada to vremenski uslovi dozvole.

Gajin se na kraju, ispred Javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Zrenjanin, zahvalio stanovnicima Male Amerike na strpljenju i razumevanju tokom sprovođenja svih radova u proteklom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here