Vulin dodelio priznanja pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova

0
59

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas tradicionalne nagrade najhrabrijem i najposvećenijem policijskom službeniku, ali i omiljenom kolegi među pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na svečanoj dodeli priznanja najposvećenijem policijskom službeniku i omiljenom kolegi među pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova ministar Aleksandar Vulin istakao je da hrabrost i posvećenost policijskih službenika retko naiđe na zasluženo priznanje kod građana, ali da oni taj posao rade iz osećaja vernosti prema svojoj zemlji i narodu i da je ono što građani smatraju herojskim podvigom za pripadnike policije svakodnevni posao.

U ime nagrađenih, Danijela Stojanova, zaposlena u kriminalističkoj policiji Policijske uprave za grad Beograd, koja je ponela titulu najposvećenijeg policijskog službenika, zahvalila se na priznanjima, istakavši da su ona potvrda da posao obavljaju odgovorno, savesno i posvećeno, na dobrobit svih građana. Specijalna priznanja, koja se tradicionalno dodeljuju u Ministarstvu unutrašnjih poslova uručena su Radošu Bošnjakoviću, policijskom službeniku Uprave granične policije, koji je pokazao izuzetnu hrabrost kada je krajem decembra prošle godine iz požara spasao svoje komšije u Užicu. Titulu omiljenog kolege ponela je Gordana Cvejić, šef Odseka za eksploataciju i prezentaciju u Policijskoj upravi u Subotici, za koju kolege kažu da je krase najlepše osobine i da je uvek spremna na saradnju i da pruži pomoć. Plakete za izuzetnu posvećenost, u okviru ove tradicionalne manifestacije, dobilo je 12 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here