Dejan Žujović o učešću pokreta “Za sve moje ljude” na izborima

0
809

Govoreći o uslovima pod kojima bi pokret „Za sve moje ljude“ izašao na predstojeće izbore, pulmolog Dejan Žujović, predsednik ovog pokreta, izjavio je da ne očekuje da će se izborni uslovi promeniti, ali da će svakako izaći na izbore, a tome će prethoditi ozbiljan terenski rad.

 

Predsednik Vučić najavio je da će najverovatnije predsednički izbori biti spojeni sa vanrednim parlamentarnim izborima. Jedan od prvih koji je objavio predsedničku kandidaturu je predsednik pokreta “Za sve moje ljude” Dejan Žujović. Upitali smo gospodina Žujovića pod kojim uslovima bi se kandidovao na izborima i čiju podršku očekuje.

Doktor Dejan Žujović, istaknuti je pulmolog, čije savete u doba pandemije sluša veliki broj ljudi. Obolelim pacijentima pomagao je čak i putem interneta u obraćanjima koja su emitovana uživo, a o stanju u zdravstvu, ali i društvu, često daje svoje viđenje u kolumnama koje piše. Međutim, pažnju javnosti doktor Žujović je naročito privukao kada je krajem prošlog leta najavio da će se kandidovati za predsednika Srbije 2022. godine, kao i da je spreman da bude zajednički kandidat opozicije ako stranke prihvate njegove uslove. On je rekao da će se predizborna kampanja pokreta „Za sve moje ljude“ voditi pre svega na terenu, gde će predstavnici pokreta lično upoznavati  građane sa programom, s obzirom na to da je pristup medijima sa nacionalnom frekfencijom opoziciji zabranjen. Doktor Žujović je istakao i da on ne izlazi na ove izbore samo da bi učestvovao, već da bi pobedio, jer smatra da je bolji od ostalih kandidata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here