“Sve po spisku – Neki drugi put” – Nova knjiga Maje Pandurov

0
228

Maja Pandurov nam je predstavila svoju najnoviju knjigu koja nosi naziv “Sve po spisku – Neki drugi put” u kojoj se nalaze pozitivne priče o emocijama i osećajima koje smo svi doživeli i o trenucima u kojima se svi prepoznajemo. Ona je najavila i novu knjigu, koju trenutno piše i koja će poneti naslov “Samo sam tebe čekala – Njihove priče”

 

Maja Pandurov nas je još jednom obradovala svojim književnim stvaralaštvom. Ovoga puta u vidu knjige koja nosi naziv “Sve po spisku – Neki drugi put”. U pitanju je njena sedma knjiga, koja je napisana još pre 4 godine i koja je ustvari nastavak Majine prethodne knjige Njen svet. Muško-ženski odnosi, nešto poezije, duhovna istraživanja kroz simboliku crteža, poruka i brojeva, kao i dirljivi momenti spoznaje i samospoznaje – sve to upakovano je u jednu celinu pod nazivom “Sve po spisku – Neki drugi put”.

Predstavljanje knjige “Sve po spisku – Neki drugi put” Maja je iskoristila da najavi i knjigu koju trenutno piše i koja će nositi naziv “Samo sam tebe čekala – njihove priče”.

Maja Pandurov, koja je dobro poznata u kulturno-umetničkom, društvenom i medijskom životu Zrenjanina, prozu i poeziju objavljuje od 1996. godine. Autorka je šest samostalnih knjiga i jedne ekološke bojanke, zastupljena je u zbornicima i književnim časopisima, pisala je recenzije i preporuke za brojne knjige raznih autora, a pored pisanja svoju kreativnost iskazuje i kroz slikanje, filmove, spotove i bavljenje muzikom. I kako je u recenziji za Majinu knjigu Opasna iz 2004. godine naveo Dejan Stojiljković stvari u životu i jesu takve, crne i bele, dobre i loše, slatke i gorke… Treba samo naći pravu meru koja nas približava savršestvu, a istovremeno nas čini malo više ljudima. Prema njegovim rečima Maja kroz svoje stihove to i uspeva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here