Potpredsednik Narodne stranke, Siniša Kovačević, povodom hapšenja grupe navijača koji su svoju bazu imali na stadionu Partizana, rekao je da je uprava dozvolila da nekoliko huligana uništi sve one lepe uspomene na ovaj klub kod ljudi koji su godinama pratili rad Partizana i koji iskreno vole Partizan.

Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke, oglasio se povodom najnovijih dešavanja u Fudbalskom klubu Partizan. Naime, u velikoj policijskoj akciji uhapšeno je devetnaest navijača Partizana koji su imali svoju bazu na stadionu ovog kluba. „Nacrtati oko stadiona Partizana krug od pet kilometara i zabraniti upravi da kroči u njega“, napisao je Kovačević na tviteru. Zamolili smo Sinišu Kovačevića da odgovori na pitanje kako iskreni navijači Partizana reaguju na dešavanja u njihovom klubu.

Veliki obožavalac kluba „Partizan“ i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević, u više navrata je žustro kritikovao ljude koji vode ovaj klub, ali i druge sportske klubove, ističući da oni svojim delovanjem umanjuju lepotu sporta i emocije koje sport sa sobom donosi. 2017. godine on je rekao da stadione večitih rivala treba sravniti sa zemljom i da je bolje da tu budu livade, nego da se banditi igraju sa decom. Svoje razočaranje dešavanjima u Partizanu, Kovačević je izrazio i 2019. godine kada je rekao da ne može prestati da voli taj klub, ali da se može odreći tadašnjeg rukovodstva time što će klub ubuduće morati bez njega. Posle nedavnog hapšenja grupe navijača na Partizanovom stadionu, Siniša Kovačević je još jednom izrazio negodovanje nad uništavanjem najlepših uspomena koje ljubitelji Partizana imaju u vezi sa ovim klubom, optuživši upravu da je glavni krivac za skorašnja dešavanja.