Srđan Škoro – Zagorka Dolovac se ponaša u skladu sa ponašanjem vladajuće stranke

0
101

Govoreći o krivičnoj prijavi koju je Marinika Tepić podnela protiv Zagorke Dolovac, novinar Srđan Škoro je rekao da to jeste dobar potez, ali da je neophodno da se i narod aktivira i podnese još mnogo krivičnih prijava za sve one koji ne obavljaju svoje dužnosti kako bi trebalo.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde podnela je Tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Zagorke Dolovac, republičkog tužioca, jer smatra da Dolovac nije postupala po službenoj dužnosti i pokrenula istragu u krupnim koruptivnim aferama. Upitali smo novinara Srđana Škora da prokomentariše odnos tužilaštva i vlasti.

Kao razloge za podnošenje krivične prijave protiv republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, navela je nesavesni rad tužiteljke u službi, i to u slučajevima firmi Aseko i Krušik. Pored toga, krivičnu prijavu Tepić je podnela i protiv generalnog direktora Telekoma Predraga Ćulibrka zbog zloupotrebe službenog položaja i protiv Miroslava Milićevića, člana Saveta za borbu protiv korupcije, zbog nečinjenja u okviru svojih zaduženja. Ovakve poteze novinar Srđan Škoro okarakterisao je kao neophodne i naveo da bi trebalo da ih bude mnogo više jer, kako je rekao, nije problem samo što tužilaštvo ne radi svoj posao, već što u okviru ove vlasti gotovo niko ne obavlja svoja zaduženja na način na koji bi trebalo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here