Miroslav Aleksić – Od kada sam progovorio o aferama deo policije se obračunava sa mnom

0
163

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić skrenuo je pažnju javnosti kada je prozvao ministra i direktora policije za nečinjenje u aferama Jovanica, Krušik i Telekom. Po njegovim rečima, usledila je osveta, a nedavno je odbijen njegov zahtev za produženje dozvole za nošenje oružja koju poseduje već deset godina.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić stalna je meta režimskih tabloida. Otkada je skrenuo pažnju javnosti na afere Jovanjica i Krušik ne prestaju napadi na njega i njegovu porodicu. Iako je uredno podneo zahtev za legalno posedovanje i nošenje vatrenog oružja policija je procenila da njemu bezbednost nije ugrožena pa je u skladu sa tim Aleksićev zahtev odbačen. Upitali smo Miroslava Aleksića da li je očekivao ovakav odgovor policije?

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, postao je meta režimskih tabloida kada je skrenuo pažnju javnosti na kriminal i korupciju u vlasti i na afere Jovanica, Krušik, Telekom i mnoge druge, kada je prozvao ministra i direktora policije za nečinjenje u ovim slučajevima. Aleksić je optužio određene policijske strukture da se zloupotrebom položaja obračunavaju sa njim i drugim predstavnicima opozicije koji ukazuju na kriminal i korupciju u vlasti, a kao dokaz za tu tvrdnju naveo je policijsko maltretiranje kojem je bio izložen u Trsteniku i blaćenje u režimskim tabloidima koje je počelo pola sata nakon što ga je policija legitimisala.  Pre nekoliko meseci direktor policije Vladimir Rebić je odbio da mu izda dozvolu za nošenje oružja, iako je prethodnih 10 godina imao dozvolu i nije počinio nijedan prekršaj. Od policije je dobio odgovor da mu dozvola za nošenje oružja nije potrebna jer nije bezbednosno ugrožen, što je po njegovom mišljenju obračun policije sa njim pošto je ukazao na kriminal i korupciju u vlasti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here