Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
116

Od 26. februara do 5. marta na stovarištima Ogrev po akcijskim cenama možete kupiti pločice Metro style white, umivaonik Variform, sredstvo za uklanjanje buđi sa zidova, sanitarni silikon u boji, pletivo univerzal i perivu boju za unutrašnje zidove.

Na stovarištima Ogrev pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija je počela danas, 26. februara, i trajaće do 5. marta.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom, penzionim čekom ili putem sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb, a brojevi telefona su 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here