Sastanak Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije

0
73

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u kasarni “Toplički ustanak” u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Tema razgovora je bila situacija na Kosovu, nakon nedavno održanih vanrednih parlamentarnih izbora.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije i upoznao ih sa situacijom pred dolazak specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka. Predsednik Vučić je najavio i da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom narodu na KiM i nastaviti da ulaže u važne projekte.

Sastanku su, pored direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića, predsednika i potpredsednika Srpske liste Gorana Rakića i Igora Simića, predsednika privremenih organa u 10 opština na Kosovu i predstavnika zdravstvenih ustanova prisustvovali potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministarka privrede Anđelka Atanasković, ministar finansija Siniša Mali, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor “Puteva Srbije” Zoran Drobnjak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here