SBB – Početak digitalizacije u Zrenjaninu

0
613

Kompanija SBB nastavila je sa investicijama u Srbiji i otpočela digitalizaciju u Zrenjaninu. Za sve Zrenjanince koji koriste SBB usluge ovo znači da će nakon završenog procesa digitalizacije imati još veći kvalitet slike i zvuka, još veću stabilnost servisa, digitalnu televiziju na do tri uređaja u kući i skoro duplo veće brzine interneta u EON paketima.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u osam gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika. Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Niša, ove godine SBB je započeo digitalizaciju Sombora, Valjeva i Leskovca, a sada i Zrenjanina koji će nakon završenog procesa digitalizacije, postati novi GIGA grad.

Za potpuni doživljaj digitalne televizije SBB preporučuje EON pakete koji pružaju napredno iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju- televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju. Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu SBB poslovnicu ili pozovite Kontakt centar na 19900.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here