Ogrev – Osmomartovska akcija

0
113

Stovarište Ogrev je za sve svoje kupce pripremilo specijalnu osmomartovsku akciju tokom koje će na popustu od čak 25% biti kupatilski nameštaj, paravani i tuš kabine.

Na stovarištima Ogrev pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Povodom 8. marta stovarište Ogrev pripremilo je specijalnu akciju za svoje kupce, koja će trajati tog i narednog dana, a tokom koje će na popustu od 25% biti kupatilski nameštaj, paravani i tuš kabine. Pored toga, 8. i 9. marta po sniženim cenama biće dostupni gašeni kreč, štukatur trska, kante za smeće, betonske česme, beli kamen i drveni i ugljeni briket.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb, a brojevi telefona su 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here