Milojko Pantić – Vlast je stvorila u fudbalu sistem koji služi menadžerima i funkcionerima

0
128

Novinar Milojko Pantić je rekao da je Nemanja Vidić veliki as srpskog fudbala i jedan od veoma retkih koji se usudio da podigne glas protiv načina funkcionisanja Fudbalskog saveza Srbije.

Nemanja Vidić uzburkao je sportsku javnost optuživši aktuelno rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije za krizu u kojoj se nalazi naš fudbal. Njemu je odgovorio bivši saigrač iz reprezentacije i visoki funkcioner Fudbalskog saveza Marko Pantelić, ali se u međusobnu razmenu optužbi umešao i predsednik saveza Slaviša Kokeza. Zamolili smo novinara Milojka Pantića da prokomentariše ovaj sukob.

Posle teksta „Dosta više!“ legendarnog Nemanje Vidića, Marko Pantelić, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, oštro je odgovorio na ovakvo obraćanje Vidića. On je poručio da je Vidić udario na Savez koji je uz njega bio kao igrača, ali i da je Nemanja naveo probleme od kojih je puno njih postojalo i kada Vidić kao reprezentativac nije uspevao da ode na velika takmičenja ili kada je preuzimao odgovornost, pa grešio. Pantelić je tom prilikom dodao i da je Vidić izabrao poziciju koju nekada nije voleo, da bude u senci i kritikuje, pa mu je predložio da umesto toga uđe u sistem vođenja Fudbalskog saveza Srbije i pokaže kako bi on obavljao taj posao i poboljšao srpski fudbal. Na Pantelićevu opasku da je im je Vidić zabio nož u leđa, novinar Milojko Pantić rekao je da su ljudi iz Saveza zabili nož u leđa srpskom fudbalu i dodao da je Vidić jedan od retkih velikana srpskog fudbala koji su izneli malverzacije preko kojih se funkcioneri i menadžeri u ovom sportu bogate.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here