Sastanak Ane Brnabić i predstavnika muzičara – Posledice pandemije na muzičku industriju

0
56

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima muzičara, sa kojima je razgovarala o posledicama pandemije COVID-19 na ovu industriju.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima muzičara. Ona je sa njima razgovarala o posledicama pandemije COVID-19 na muzičku industriju. Na sastanku, kojem su prisustvovali potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ministar finansija Siniša Mali, dogovoreno je da se što hitnije nastave razgovori i da se pronađu načini podrške države muzičarima. Sastanak je deo konsultacija koje će predsednica Vlade i ministri kulture i informisanja i finansija imati u narednim danima sa predstavnicima industrija koje su najviše pogođene negativnim efektima pandemije COVID-19.

Premijerka je upoznala učesnike sastanka sa tim da je Vlada u obavezi da vodi računa o zdravlju ljudi, ali istovremeno i o načinima prevazilaženja ekonomskih posledica i poteškoća. Za sutra su planirani sastanci sa predstavnicima filmske industrije i bioskopa i sa udruženjima frizera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here