Vučić u obilasku radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac

0
144

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac koja će spojiti Valjevo sa auto-putem “Miloš Veliki”.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac. Ova saobraćajnica, za koju je predsednik rekao da je od velikog značaja za opstanak Valjeva, njegov razvoj, život i budućnost, spojiće Valjevo sa auto-putem “Miloš Veliki”. Predsednik Srbije je naglasio da će radovi biti gotovi do decembra 2022. godine.

U svom obraćanju medijima predsednik Vučić je govorio i o strateškim investicijama u Valjevu i Kolubarskom kraju istakavši da će sve što nije urađeno u Valjevu decenijama biti urađeno u naredne 3 godine.

Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac, koju je danas obišao predsednik Vučić, deo je državnog puta Loznica-Valjevo-Lazarevac i predstavlja poprečnu vezu u putnoj mreži Srbije. Ova saobraćajnica povezaće delove Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine sa autoputem “Miloš Veliki” i Koridorom 10.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here