Aleksandar Mitrović Metanoja o lečenju vibracionom medicinom

0
3387

Govoreći o značaju otkrića u okviru vibracione medicine i njihovoj primeni u lečenju, magistar Aleksandar Mitrović Metanoja je rekao da elektromagnetni talasi ispod 20 kiloherca imaju veoma značajan biološki uticaj i da se uz pomoć njihove vibracije mogu lečiti razne bolesti.

Magistar Aleksandar Mitrović Metanoja je psiholog i psihoterapeut, član Razvojne akademije nauka i Istraživačko-obrazovanog centra Tm. Specijalizirao je analitičku ili kompleksnu psihologiju i psihoterapijsku regresiju, a bavi se i vibracionom medicinom. Zamolili smo Aleksandra Mitrovića Metanoju, da pojasni čime se zapravo bavi oblast vibracione medicine.

Nazivom Vibraciona medicina označen je deo alternativne medicine u okviru koje se, između ostalog, prevazilaze podeljenosti između duha i tela, kao i između energije i materije s obzirom da se čovek posmatra kao vibracioni entitet, odnosno entitet sačinjen od čitavoga spektra multidimenzionalnih vibracionih polja. Stimulativne vibracije koje se koriste u okviru lečenja vibracionom medicinom nose u sebi poruku koja našim samoisceljujući mehanizmima daje preko potrebnu energiju da se pokrenu i izmene sliku našeg bića ne samo ka izlečenju neke trenutne akutne ili hronične bolesti, nego i ka njegovom isceljenju u celosti. Energija koja proizvodi vibraciju ili vibracija koja je zapravo sinonim za sveprisutnu energiju koja se kreće, centralna je tema brojnih metoda koje su priznate u savremenoj medicini. Magistar Aleksandar Mitrović Metanoja, psiholog i psihoterapeut koji se bavi i vibracionom medicinom, istakao je važnost elektromagnetnih talasa koji vibriraju na frekfenciji ispod 20 kiloherca i imaju veoma značajan biološki uticaj. On je dodao i da se unutar ćelije ostvaruje komunikacija upravo na bazi tih talasa i na osnovu toga je razvijena posebna vrsta biologije, digitalna biologija, kojom možemo da lečimo razne bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here