Robna kuća „Tišma“ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja pribor za čišćenje kuće: usisivače, brisače za podove, metle, lopatice, krpe, sunđere i kante za smeće. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Očistite vaš dom brzo i lako uz pomoć pribora za čišćenje kuće koji možete pronaći upravo u Tišmi. Na raspolaganju su vam usisivači različitih dimenzija, oblika i boja, različite snage, razne vrste brisača za podove, u kompletu sa kantom ili bez, metle, lopatice, razne krpe i sunđeri, kao i veliki izbor kanti za smeće. Neka vaš dom sija uz pomoć pribora za čišćenje kupljenog u Tišmi.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.