Uspešno završen turnir ABA 2 lige na Zlatiboru

0
65

Na Zlatiboru je završen četvrti i poslednji turnir ligaškog dela u okviru 2. ABA lige u kome su odigrani mečevi 11, 12. i 13. kola. Zlatibor je, nakon održavanja turnira u Banja Luci i Sarajevu, jedini koji je dva puta bio domaćin ovog takmičenja, što govori o dobroj organizaciji i dobrim uslovima za realizaciju ovako značajnog turnira.

U skladu sa svim propisanim epidemijskim merama, na Zlatiboru je završen četvrti i poslednji turnir ligaškog dela u okviru 2. ABA lige u kome su odigrani mečevi 11, 12. i 13. kola. U dvorani Turističko rekreativnog komleksa na Zlatiboru, 14 ekipa iz 6 zemalja regiona, odigralo je 21 utakmicu. Nakon ovog turnira saznalo se osam učesnika plej-ofa koji će na narednom turniru sredinom aprila odlučivati o šampionu, učesniku 1. ABA lige naredne sezone.

Parovi četvrtfinala su: Studentski centar – Sloboda, Spars – Zlatibor, Borac Banja Luka – Podgorica, Mladost Zemun – MZT Skoplje. Parovi plej-auta su: Rabotnički – Helios i Lovćen – Sutjeska. Četvrtfinale, polufinale i finale igraće se u jednom mestu, a sve faze takmičenja igraće se na dve utakmice, na razliku. Podsećanja radi, Zlatibor je nakon održavanja turnira u Banja Luci i Sarajevu, jedini koji je dva puta domaćin ovog takmičenja, u prilog čemu govori dobra organizacija i dobri uslovi za realizaciju ovako značajnog turnira. Uz poštovanje svih epidemijskih mera, takmičari ali i sudije turnira, imali su priliku da se voze Gold gondolom i upoznaju lepote Zlatibora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here