Milan Dumanović – Svi iz uprave Partizana bi trebalo da odgovaraju zbog delovanja grupe Belivuka

0
113

Bivši policajac Milan Dumanović je rekao da je uprava fudbalskog kluba Partizan morala znati kome izdaje prostorije koje su u vlasništvu kluba, kao što je morala znati i za teror koji je grupa Veljka Belivuka sprovodila nad ostalim navijačima, te da će zbog toga kad-tad odgovarati.

Bivši policajac Milan Dumanović pozvao je tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića da hitno procesuira najviše članove uprave Fudbalskog kluba Partizan. U prostorijama FK Partizan uhapšena je kriminalna grupa Veljka Belivuka, poznatog pod nadimkom Velja Nevolja, i po mišljenju Milana Dumanovića uprava Partizana je morala da zna kome izdaje poslovni prostor na svom stadionu i šta se u tim prostorijama dešava. Da li očekuje privođenje čelnika FK Partizan upitali smo Milana Dumanovića.

Hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka i dalje puni novinske stranice, posebno nakon što je na policijsko saslušanje pozvan i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, koji je bio čelni čovek fudbala u Srbiji. Ministar policije Aleksandar Vulin je je objavio da je Kokeza odbio poligrafsko ispitivanje, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne razume zašto je čovek u kog je imao poverenje odbio poligraf. Slaviša Kokeza je 22. marta podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, rekavši da je suočen sa optužbama i brutalnim napadima, pa je ostavka čin odbrane časti i ugleda koji se skrnave. Milan Dumanović, bivši policajac, ukazao je na ćutanje koje postoji u upravi fudbalskog kluba Partizan, a koja je prema njegovim rečima morala znati za delovanje grupe Veljka Belivuka u okviru prostorija Partizanovog stadiona. Kako je Dumanović naglasio, upravu Partizana napustio je samo Vladimir Vuletić davši ostavku na svoju funkciju, a u toj upravi sede brojni krivci za slučaj Belivuk. Dumanović je dodao i da smatra da će svi krivci koji su i dalje u upravi fudbalskog kluba Partizan u jednom trenutku biti izvedeni pred lice pravde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here