Predsednik Vučić posetio selo Rudna Glava – Vakcinisao se i razgovarao sa meštanima

0
179

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Rudna Glava kod Majdanpeka gde je primio prvu dozu vakcine kineske kompanije “Sinofarm”. Predsednik Vučić iskoristio je posetu za razgovor sa meštanima, predstavnicima lokalne samouprave, Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Rudna Glava kod Majdanpeka, gde je u Zdravstvenoj stanici Doma zdravlja „Dr Veroljub Cakić“ primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa kineskog “Sinofarma”. Predsednik Vučić zahvalio je meštanima Rudne Glave na veličanstvenom dočeku u njihovo mesto i rekao da je primio vakcinu u sredini procesa vakcinacije, jer je njegov stav i politika da treba da se vakciniše kada i narod.

Predsednik Vučić iskoristio je posetu za razgovor sa meštanima, predstavnicima lokalne samouprave, Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave. On je u razgovoru sa okupljenim građanima rekao da će pokušati da dovede nekog stranog investitora za gradnju fabrike u tom mestu, kao i da bi rešenje moglo da bude i da Jumko otvori pogon u Rudnoj Glavi.

Vučić je građanima zahvalio što čuvaju svoje mesto, što su tu i brinu o svojim porodicama. On je izrazio zadovoljstvo zbog toga što vidi da dosta ljudi prima vakcinu i pozvao i druge građane da se vakcinišu. Kada je on u pitanju, rekao je da planira da na drugu dozu vakcine, za tri nedelje, ode u neko mesto na jugu Srbije, u Merošinu ili Babušnicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here