Ogrev – Akcija od 9. do 16. aprila

0
155

Na stovarištima Ogrev tokom nove nedeljne akcije po sniženim cenama možete kupiti pločice Japon Roble, Duo set, sredstvo za uklanjanje buđi, perač pod pritiskom, kosilicu za travu i benzinski trimer. Akcija traje od 9. do 16. aprila.

Stovarišta Ogrev, koja se u gradu nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija donosi snižene cene nekoliko značajnih artikala.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, putem penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here