Ministar Vulin obišao deminersku štetu

0
102

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, Čete za protivdiverzionu zaštitu spremni da u svakom trenutku zaštite imovinu i živote lјudi, istakavši da je Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo sredstva za nabavku najmodernije opreme, kako bi ovi lјudi u svom radu bili maksimalno zaštićeni.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Četu za protivdiverzionu zaštitu Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd. On je tom prilikom rekao da su pripadnici ove čete obučeni i spremni da zaštite imovinu i živote svih građana Srbije. Ministar je naveo da je za uspeh u radu ovih momaka neophodno da budu dobro obučeni i opremlјeni.

Ministar Vulin je još dodao da iz ovih razloga MUP mora da čuva ovu četu i da učini sve da njeni pripadnici budu što bolje zaštićeni i da imaju tehniku koja će im omogućiti da budu na dovoljnoj udaljenosti od msta na kom mogu biti povređeni poručivši da je ulaganje u njihove obuke i opremu ulaganje u zaštitu svakog od nas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here