Brnabić uručila odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

0
95

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uručila je danas odlikovanja iz nadležnosti predsednika Republike Srbije pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, na svečanosti u Palati Srbije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić uručila je danas odlikovanja iz nadležnosti predsednika Republike Srbije pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Svečanosti povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, u Palati Srbije su prisustvovali načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović. Čestitajući odlikovanima, premijerka Brnabić naglasila je da danas ima čast da u okviru proslave najznačajnijeg vojnog praznika – Dana Vojske Srbije, u ime predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uruči državna odličja Republike Srbije dodeljena povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije i 23. aprila – Dana Vojske Srbije.

Predsednica Vlade je izrazila uverenje da su dodeljena priznanja samo još jedan podstrek dobitnicima da nastave da svoje dužnosti obavljaju posvećeno i profesionalno, dajući doprinos afirmaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije kako u zemlji tako i u svetu. Obraćajući se u ime 167 nagrađenih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pukovnik Vladan Ranđelović zahvalio je na dodeljenim odlikovanjima, dodajući da će ona predstavljati podstrek svima za postizanje još boljih rezultata u izgradnji i jačanju sistema odbrane i bezbednosti Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here