Prodavnica Beli labud – Najveći izbor kućnog tekstila

0
1377

Prodavnica Beli labud, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 13 nudi širok izbor kućnog tekstila, a u toku je akcija tokom koje po sniženim cenama možete kupiti peškire, otirače, krpe, jastuke i još mnogo toga. Radno vreme prodavnice Beli labud je radnim danima od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 14.

Veliki broj Zrenjaninaca se kućnim tekstilom već 24 godine snabdeva u prodavnici Beli labud, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 13. U ovoj prodavnici vas očekuje širok asortiman posteljina, dekorativnih prekrivača, jastuka, jorgana, peškira, bade mantila, prekrivača, kuhinjskog tekstila… Sem bogatog asortimana najkvalitetnijeg kućnog tekstila u Belom labudu vas očekuje i ljubazno osoblje i veoma povoljni uslovi plaćanja.

U prodavnici Beli labud je u toku veliko sniženje cena pa se tako jastuk može kupiti za 600 dinara, otirač za 250, dečiji peškir i kuhinjska krpa za po 90 dinara, a peškir dimenzija 50×90 za 250 dinara dok je za peškir za kupanje potrebno izdvojiti samo 500 dinara. Ono po čemu je Beli labud nadaleko prepoznatljiv jeste širok izbor i najpovoljnije cene jastuka. Kada su u pitanju naši najmlađi sugrađani Beli labud svim majkama i budućim majkama nudi bogat dečiji program, koji obuhvata posteljinu, peškire, prekrivače, patofne, bade mantile i drugo i sve to visokog kvaliteta i po veoma povoljnim cenama. Sem na najmlađe Beli labud misli i na naše starije sugrađane, koji robu mogu kupiti na 6 rata bez kamate preko PIO fonda.

Prodavnica Beli labud se nalazi preko puta pivare, u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 13. radno vreme je od ponedeljka do petka od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 14 časova, a broj telefona za sve informacije je 525-312. Tamo gde kupuju svi, kupujte i vi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here