Đorđo Vujanović, radnik Gradske uprave juče je u jutarnjim časovima mučki napadnut od strane za sada nepoznatog počinioca. Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, osudio je ovaj vandalski čin i istakao da svi radnici Gradske uprave i građani Bijeljine moraju biti zaštićeni.

Đorđo Vujanović, već 13 godina nalazi se na čelu Odsjeka za javne nabavke i investicije u Gradskoj upravi i nikada do sada nije doživeo ni jedan napad. Ističe da je oduvek radio u skladu sa zakonom. Kaže da ga je juče u jutarnjim časovima prilikom polaska na posao NN lice presrelo i udarilo pesnicom u glavu nakon čega je pao.

Gradonačelnik Bijeljine i Gradska uprava osudili su ovaj vandalski čin. Prvi čovek Bijeljine smatra da je na ovaj način napadnut Grad i gradska uprava. Pozvao je nadležne policijske organe da što pre identifikuju počinioca i sankcionišu ga.

Posredstvom Odseka za javne nabavke i investicije u gradskoj upravi odvijaju se odgovorni i važni poslovi. Nikakve metode zastrašivanja neće nas sprečiti da radimo u skladu sa zakonom i na tome ćemo istrajati, poručuje Petrović.