Predrag Peca Popović – Bezbroj je nejasnih stvari u vezi sa slučajem Vladimira Cvijana

0
204

Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid je rekao da je Vilibald Erić jedan od prvih koji je početkom 2019. postavio konkretno pitanje Vučiću, zašto je ubijen Vladimir Cvijan, ali da ni to nije skrenulo pažnju javnosti u toj meri da bi se informacije o smrti Cvijana dalje obelodanile.

Informacije o nestanku Vladimira Cvijana sporadično su se pojavljivale u medijima par godina unazad, ali je reakcija institucija i javnosti izostala. Vilibald Erić je na društvenim mrežama pokušavao da pokrene ovo pitanje, ali niko nije dao adekvatan odgovor šta se desilo sa nekadašnjim visokim funkcionerom Srpske napredne stranke. Da li ćutanje o smrti Vladimira Cvijana baca dodatnu sumnju na njegov slučaj upitali smo zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Popovića.

Vilibald Erić koga je Predrag Peca Popović imenovao kao prvog koji je Vučiću postavio pitanje o smrti Vladimira Cvijana, je televizijski producent, ali i bivši član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i nekadašnji lični prijatelj sadašnjeg predsednika Srbije. Erić je više puta u svojim gostovanjima ljude okupljene oko vladajuće stranke i Aleksandra Vučića nazivao kriminalnim kartelom koji vlada Srbijom. Posle postavljanja pitanja o smrti Vladimira Cvijana, pokrenuo je i temu zašto je medijima zabranjeno da izveštavaju o tome šta se dogodilo sa Cvijanom. Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid rekao je da je list za koji radi prenosio informacije o Vladimiru Cvijanu za vreme njegovog odsustva iz Srbije, kao i da su te informacije dobijali od ljudi koji su u to vreme bili bliski sa Vladimirom Cvijanom, ali da je i do njih vest o smrti Cvijana došla sa zakašnjenjem. On ističe da ta smrt ne samo što je tada prikrivana, već se i sada o njoj prikrivaju informacije, kako od strane nadležnih institucija, tako i od strane porodice Vladimira Cvijana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here