Vulin – Saobraćajna policija tokom praznika otkrila dva i po puta više prekršaja

0
132

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je saobraćajna policija tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, od 30. aprila do 4. maja, velikim i samopregornim radom otkrila 14.445 različitih saobraćajnih prekršaja, dva i po puta više nego što se otkrije u redovnim danima.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin je sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Duškom Pešićem, u sklopu kampanje usmerene na bezbednost saobraćaja, obišao patrolu saobraćajne policije na Novom Beogradu. Ministar je napomenuo da je tokom prazničnih dana otkriveno dva i po puta više saobraćajnih prekršaja nego u redovnim danima naglasivši da su 1.082 vozača isključena iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Direktor agencije za bezbednost saobraćaja Duško Pešić naglasio je da podatak o velikom broju prekršaja koje je saobraćajna policija otkrila u poslednje vreme svedoči o njenom odličnom radu.

Prema Pešićevim rečima saobraćaj je sistem koji ne prašta greške i greške u saobraćaju plaćaju se krvlju, izgubljenim životima i ostavljanjem porodice bez najmilijih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here