Veliko interesovanje za parcele na Zlatiboru

0
79

Tri puta više ponuđača i duplo više cene od početnih za 14 parcela na Zlatiboru površine od 4 do 64 ara rezultat je otvaranja ponuda za građevinsko zemljište po javnom oglasu koji je raspisala Opština Čajetina. Za 13 lokacija pristigle su 43 ponude.

Tri puta više ponuđača i duplo više cene od početnih za 14 parcela na Zlatiboru površine od 4 do 64 ara rezultat je otvaranja ponuda za građevinsko zemljište po javnom oglasu koji je raspisala Opština Čajetina, u periodu od 5. aprila do 5. maja ove godine, saopštila je Informativna služba opštine Čajetina. Za 13 lokacija pristigle su 43 ponude. Interesantno je da je za nekoliko lokacija dat gotovo duplo veći iznos od početnog.

Primera radi za parcelu od 400 metara kvadratnih početna cena bila je 4,4 miliona dinara, a ponuđač je ponudio iznos preko 9 miliona, za parcelu od 1501 metar kvadratni početna cena bila je 52,5 miliona, a ponuđeno je preko 96 miliona, dok je za najveću parcelu površine od 6400 metara kvadratnih čija je početna cena bila 224 miliona, ponuđač ponudio 561 milion dinara. Ovu su preliminarni podaci, budući da je postupak još uvek u toku zbog zakonskih rokova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here