Zoran Ostojić – Politička karijera Dragana Markovića Palme je završena

0
236

Komentarišući slučaj podvođenja u Jagodini, novinar Zoran Ostojić je rekao da se Dragan Marković Palma sam brani od optužbi upućenih od strane Marinike Tepić, da je pušten niz vodu i da mu je bez obzira na to da li je kriv ili ne, politička karijera završena.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila je Dragana Markovića Palmu za pedofiliju i podvođenje u Jagodini. Ona je, povodom velikog prisustva predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, na kojima govori o svojoj nevinosti, rekla da se sve što Palma radi poslednjih dana svodi na slanje pretećih poruka ljudima koji su spremni da svedoče, kao i da preti svojim koalicionim partnerima u vlasti, odnosno da trguje informacijama. Upitali smo novinara Zorana Ostojića kakav rasplet se može očekivati u slučaju Tepić – Palma.

Afera “Palma” je u značajnoj meri izazvala pravi zemljotres, kako na političkoj sceni u Srbiji, tako i među običnim svetom. Način zapošljavanja žena u javnim preduzećima u Jagodini, o kojem odlučuje upravo Dragan Marković Palma, koalicioni partner Ivice Dačića, sa kojim svesrdno godinama podržava vlast Aleksandra Vučića, prerastao je u priču o, sada već čuvenim, bunga-bunga žurkama u ovom gradu. Iako je sam Marković nakon iznošenja informacija o podvođenju u javnost, bio čest gost televizijskih emisija, ono što je zanimljivije jeste činjenica da se Dačićevi socijalisti nisu uključili u odbranu Palme, a Vučićevi naprednjaci nisu čak to ni pokušali. U medijima se govori o drastičnom distanciranju naprednjaka od Palme, odnosno mogućnosti da je, kako se to kaže, od strane vlasti “pušten niz vodu”. Deluje kao da naprednjacima ne odgovara da se petljaju u ovu aferu, jer imaju dosta svojih, ali im i dobro dođe da se malo fokus sa njih usmeri na nekog drugog, makar to bio i Palma. Novinar Zoran Ostojić, povodom ovog slučaja rekao je da kakav god bude bio epilog ove priče, čini se da je politička karijera Dragana Markovića Palme na zalasku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here