Milan Stamatović se sastao sa košarkašicama reprezentacije Srbije

0
95

Pred početak prijateljske utakmice između Srbije i Turske, u Turističko-rekreativnom komplesku Zlatibor danas je upriličen susret predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića i ženske košarkaške reprezentacije Srbije, koja se na Zlatiboru priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Predsednik opštine Čajetina Milana Stamatovića sastao se danas u Turističko-rekreativnom komplesku Zlatibor sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije, koja se na Zlatiboru priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju. Tom prilikom, predsednik opštine Čajetina uručio je selektorki Marini Maljković, i našim košarkašicama, prigodne poklone, pakete proizvoda kompanije ”Zlatiborac”, koji sadrže zdrave masti i proteine, neophodne za ishranu svakog vrhunskog sportiste. Osim sa našim košarkašicama, predsednik Stamatović susreo se i sa trenerom i tim menadžerom turske ekipe, poželevši im dobrodošlicu na Zlatibor.

Opština Čajetina i njen predsednik Milan Stamatović dugi niz godina unazad pružaju podršku srpskim reprezentativkama pred sva velika evropska i svetska takmičenja, uključujući i Olimpijske igre. Svaki put, Zlatibor i Čajetina, kada su bili domaćini košarkašicama Srbije tokom njihovih sportskih priprema, pred važna međunarodna takmičenja, donosili su sreću, što će se, uvereni smo, desiti i na predstojećoj Olimpijadi u Tokiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here