Vučić posetio Priboj

0
81

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je na otvaranju hotela “Terme 36.6” u Priboju istakao da se taj grad mnogo promenio u poslednjih sedam godina i da je ponosan na tu činjenicu. Vučić je u obraćanju rekao da su se za Priboj borili on i mnogi njegovi ljudi, a posebno je zahvalio savetniku Jergu Heskensu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju hotela u Priboju. On je tom prilikom istakao da možemo da uspemo samo ako imamo ljude i porodice kao što je porodica Gorana Despića koja je investirala u obnovu hotela. Vučić je podsetio da je Despić dobio priznanje patrijarha Srpske Pravoslavne Crkve Irineja, te je najavio da će dobiti odgovarajući orden Republike Srbije za sve što je uradio za ovaj kraj.

Vučić je najavio da će u potpunosti biti urađen put Kokin Brod-Pribojska Banja-Priboj, za šta će država izdvojiti osam miliona evra. On je okupljenim građanima na otvaranju hotela “Terme 36.6”, rekao da će uskoro videti mašine na izgradnji puta i da očekuje da će krenuti da rade najkasnije 1. oktobra. Predsednik je naglasio da će to privući nove investitore i da će biti još fabrika u Priboju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here