Predstavljen nastup Srbije na izložbi „Ekspo 2020 – Dubai”

0
115

Srbija će predstaviti svoje biznis zajednice na vodećoj svetskoj poslovnoj manifestaciji, sajmu DUBAI EXPO 2020, koji će biti održan od oktobra ove do marta naredne godine, a premijerka Ana Brnabić je rekla da će nastup Srbije na toj svetskoj izložbi biti kruna svih uspeha postignutih od 2015. u obasti digitalizacije, kreativnih industrija i inovacija.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da će nastup Srbije na Svetskoj izložbi „Dubai 2020 Ekspo“ biti kruna svih uspeha postignutih od 2015. godine u oblasti digitalizacije, kreativnih industrija i inovacija. Brnabić je na konferenciji za novinare, koja je u Palati Srbija održana povodom najave učešća naše zemlje na ovoj vodećoj svetskoj poslovnoj manifestaciji, izjavila da će se Srbija predstaviti kao jedan od lidera u inovacijama, digitalizaciji, eUpravi, talentima, kreativnosti i idejama.

Srbija će na sajmu „Dubai 2020 Ekspo“, koji će biti održan od oktobra ove do marta naredne godine, predstaviti svoje biznis zajednice. Koncept učešća naše zemlje danas su predstavili  ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija i generalna komesarka Republike Srbije za „Ekspo 2020 – Dubai” Tatjana Matić, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i viša savetnica predsednice Vlade za kreativne industrije i turizam i zamenica generalne komesarke Republike Srbije za „Ekspo 2020 – Dubai” Ana Ilić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here